Diensten

Diensten

GBA-Transport levert zowel transport als opslagdiensten. Dat vindt altijd plaats tegen de in de transportsector gebruikelijke voorwaarden. Onze prijzen voor transport worden berekend op basis van autokosten en tijd. Ze worden in de offerte opgenomen als vast tarief of km-prijs. Bij opslag hanteren wij een tarief voor uren en ruimtegebruik.

Distributiediensten

Distributiediensten zijn een bijzondere vorm van koeriersdiensten. Wij spreken van distributie als er sprake is van één ophaalpunt en meerdere bezorgadressen. Bij distributie kan de opdracht heel divers en complex zijn. Eenmalig of periodiek; overdag of ’s nachts; vaste of wisselende adressen. Daarom zal er bij een distributiedienst altijd een intake plaatsvinden. Laat u verrassen door onze creatieve oplossingen en scherpe tarieven. Producten die zich prima lenen voor distributiediensten zijn medicijnen, automaterialen, kleding, etenswaren, boodschappen ca.

Op- en Overslag

Wij beschikken over een bescheiden opslagcapaciteit. Zo zijn wij in de gelegenheid om goederen tijdelijk of voor wat langere duur op te slaan.

Fulfilment

Eigenaren van online shops hebben wel wat anders aan hun hoofd dan pakjes inpakken en verzenden. Daarom verzorgen wij de fulfilment, geheel of gedeeltelijk. In hoofdlijnen bestaat de fulfilment-dienst uit 6 onderdelen: Ontvangst goederen, voorraadbeheer/administratie, order picking, inpakken, verzenden en het afhandelen van retouren.

Forward Stock Location (FSL)

Een FSL is een opslagplaats waar (strategische) producten opgeslagen worden die snel geleverd kunnen worden in een straal van 0 tot 70 kilometer.

Overslag

In een productiebedrijf is het vaak hinderlijk om gereed product in afwachting van transport naar de klant op de werkvloer op te slaan. In combinatie met een transportopdracht kunnen wij deze goederen opslaan tot het afgesproken moment van levering bij de klant.

Fulfilment, FSL en overslag is altijd maatwerk. Neem contact met ons op en laten we kijken hoe we uw wensen kunnen combineren met onze mogelijkheden..