Over ons

Over ons

Wij leveren sinds 2017 diverse logistiek diensten. Het begon met het verspreiden van weekbladen en folders naar bezorgers en werd al snel uitgebreid met koeriersdiensten en pakketbezorging.

De directie van GBA-Transport bestaat uit Tanja Fellerhoff en Hans Alders. Tanja is gespecialiseerd in het vervoer van kwetsbare goederen, zoals glaswerk, ceramiek en schilderijen. Voor haar een eitje omdat zij in haar vrije tijd met glas werkt en weet waar de risico’s zitten. Hans was werkzaam bij het Ministerie van Defensie en betrokken bij diverse logistiek projecten. Van munitietransporten tot de verhuizing van het korps commandotroepen van Bergen op Zoom naar Roosendaal. Daarna was hij verantwoordelijk voor het leveren en ophalen van lesmateriaal voor het vak kunsteducatie op basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in de provincie Gelderland door de stichting EduArt.

Wij hebben in de afgelopen jaren een mooi netwerk opgebouwd waardoor we in staat zijn om aan alle transportverzoeken te kunnen voldoen. Met ons eigen personeel of door de inzet van zorgvuldig geselecteerde subcontractors.